ул. Гоце Делчев бр. 2A , Кравари, Битола 7000

Дооел СТИЗА е отворена на 9. јануари 2016. година со производна површина од 1.200 квадратни метри и располага со најсовремена опрема на врвно светско ниво.

 

Она што е од особено значење е тоа што ова е прво македонско производство на чипс од свеж македонски компир.

Нашиот чипс е направен од најдобрите македонски компири.
Излупен и исецкан до идеална дебелина, испржен до максимална крцкавост, посолен и ароматизиран до неодолив вкус.

 

Не можете, а да не го засакате.

СОЛЕН ЧИПС

РЕБРЕСТ ЧИПС СО ВКУС НА
ПАВЛАКА И КРОМИД

РЕБРЕСТ ЧИПС СО ВКУС НА
КЕЧАП

РЕБРЕСТ ЧИПС СО ВКУС НА
МОРСКА СОЛ

КОНТАКТ

Дирекција

Mобилен: +389 71 721 893

Tелефон: +389 47 268 330

Еmail:

 

Комерција

Mобилен: +389 72 241 382

Еmail:

 

Адреса

СТИЗА Дооел

ул. Гоце Делчев бр. 2A

Кравари, Битола 7000

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

»